Neteges i Serveis Alpe

CatalàEspañol

Per què escollir-nos?

Experiència

Des de 1995 treballem per crear un entorn més agradable, proporcionant ambients nets i ordenats. Apliquem els nostres coneixements en àrees com la llar, l'empresa, els espais comunitaris i socials on la neteja va més enllà del saludable i expressa respecte pels quals ens envolten.

Qualitat

La nostra premissa de qualitat s'estableix a partir de programes de neteja dissenyats individualment per a cada centre amb la finalitat de poder examinar diàriament el nostre objectiu segons la necessitat del client. Programes adaptats a les exigències requerides per l'agència de protecció de salut.

Flexibilitat

La capacitat d'adaptació de la companyia, respecte a la flexibilitat d'horaris, permet trobar el moment adequat per realitzar el servei de neteja sense interferir en l'activitat del client.

Atenció Personalitzada

Perquè oferim un servei de proximitat on les gestions per al funcionament del servei són les mínimes i poden realitzar-se de forma molt senzilla. Cada client té assignat un conseller de neteja el qual és responsable de solucionar qualsevol aspecte relacionat amb el servei: pressupost, facturació, supervisió, incidències.

Innovació

Estem en constant recerca de nous sistemes i mètodes que permeten optimitzar temps i resultats, augmentant eficàcia, alhora que faciliten les tasques als tècnics responsables de l'execució dels treballs. La ciència aporta en aquest aspecte grans canvis i noves tendències amb les quals evitem desgast múscul-esquelètics innecessaris aportant benestar al tècnic de neteja.

Equip Tècnic

L'èxit d'una companyia és directament proporcional a l'equip que la forma. Coneixedors d'aquesta premissa, en ALPE cuidem tots els detalls del procés per oferir una experiència positiva al nostre client. La plantilla tècnica s'ha consolidat al llarg de la nostra història com un pilar fonamental per desenvolupar-nos. Apostem per l'ocupació fixa, per la qual cosa la majoria del nostre personal aporta llargs anys d'experiència , professionalitat i compromís a les tasques que oferim.

Supervisió

Un servei de supervisió contínua és l'enllaç entre l'expectativa de servei i el compliment de la mateixa, detectant possibles desviacions i solucionant-les de forma immediata. Parlem doncs de SUPERVISIÓ PREVENTIVA.

Formació Contínua

El factor humà és determinant en la nostra activitat, per això la companyia posa tota la seva obstinació a realitzar una selecció directa i sense intermediaris del tècnic, el qual una vegada format i adquirits tots els requisits legals, pasa a formar part de la plantilla activa de NETEGES ALPE. La prevenció de riscos laborals també està molt present dins de la nostra companyia. Tot el personal ha superat la formació necessària per poder establir una dinàmica de treball segura per a ell i per al seu entorn.

 
© ALPE.es - 2020